Home

Ma sterg la gura si incep sa scriu. Doar ce am citit ceva scris despre anumiti indivizi care se vor a fi anarhisti. Vor sa protesteze impotriva brutalitatii politiei in lume, in general. In semn de solidaritate fata de fratii lor din Grecia. Subjugati sistemului, ei incearca sa-si formeze un fel de nucleu de persoane care sa participe la protest, inainte de a cere aprobare legala pentru protest.

Eu cred ca nu vor obtine niciodata acea aprobare si mai cred ca protestele anarhiste nu au nevoie de aprobare.

Propun sa protestati impotriva favoritismului. E tot o forma de rasism atunci cand un tigan fara bilet e lasat in pace si nici macar nu e intrebat daca are bilet si un adolescent primeste amenda pentru calatorie fara bilet. Doar ca se numeste favoritism.

Reclame

2 gânduri despre „Mars de protest

  1. nu stii decat sa dai din gura aiurea, chiar si atunci cand nu stii despre ce vorbesti. pana atunci eu zic sa iti pararea, numai pentru tine. m-am saturat ca uni sa vorbeasca dar sa nu stie mai mult. imi pare rau pentru acesti indivizi care vorbesc indusi in eroare de propria ignoranta si nepasare [ „de ce sa fac ceva ? ” ] Tu cum gandesti mai rasist, sexist, homofob. nu ai nici un drept sa critici ceea ce nu sti. oricum cu mine, numai ai ce vorbi. scuze dar sunt impotriva gandiri nationaliste, sexiste si homofobe, si tu esti in aceasta oala. Tu punkist de la ND

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s