Home

Ca romanii sunt destul de prosti.

Singura dimineata in care sunt si eu liber, nestresat, imi fac o cafea si ma asez in fata calculatorului sa citesc 2-3 bloguri. Cum singuru’ care mai scrie cate ceva care sa ma intereseze si pe mine e piticu, il citesc pe el intai. Restul sunt tampenii, asa ca ma hotarasc sa deschid un ziar online. Nu-mi venea nimic in minte in afara de adevarul. Poza mare pe prima pagina cu noru’ de cenusa. Deschid stirea, sa vad si eu despre ce e vorba.

1. (stire noua) Comitetului pentru situaţii de urgenţă, întrunit la Palatul Victoria, a anunţat că sănătatea populaţiei nu este afectată de tranzitarea spaţiunui aerian al ţării noastre de către norul de cenuşă. Potrivit specialiştilor calitatea aerului nu va fi afectată nici dacă va ploua, deoarece norii de ploie se formează la 2.000 metri, iar norul de cenuşă se află la 6.000 metri.

2. (stire veche) Norul de cenuşă sosit din Islanda ce va cuprinde în această seară Suceava poate provoca probleme de sănătate sucevenilor care se vor afla în aer liber. Deoarece nu se ştie cu exactitate ce substanţe va cuprinde acesta, medicii le recomandă sucevenilor să aibă la ei o mască protectoare, care, în cazul unei ploi, să-i ferească de cenuşă şi elementele toxice pe care aceasta le curpinde.

Cand faci stiri de genul asta, nu pot sa cred despre tine decat ca esti un idiot. Adica ieri ziceai ca ne ia mama dracu’ si ca nu se stie cu exactitate ce se va intampla si azi ne zici ca n-o sa patim nimic. Multumesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s