Home

Te suna si ti se zice: Avem nevoie de cadeti pentru luna martie, sunteti interesat? Tu zici da, te duci la ei, te testeaza si scoti un scor ok. Esti entuziasmat. Ti se zice in felul urmator: avem nevoie de poze, taxa pentru viza de Statele Unite sa fie achitata si un extras de cont bancar in euro. Zis si facut, te duci acasa, astepti nerabdator ziua de maine cu fiecare mic detaliu planuit atent in mintea ta. Esti sunat iar si ti se zice ca ti s-au facut programari pentru analize. Ai facut analizele si au iesit bine.

De curiozitate, intrebi… care este salariul. Salariul este bun. Dar cat dureaza voiajul? Banuiesti ca 6 luni. Nu, dureaza 4 luni. Tu vrei 6 luni. Ce faci? Cum scoti camasa cu un Assistant Manager care nu te-a trecut prin pasii normali ai unei recrutari? Intai se prezinta oferta, apoi se accepta de catre ambele parti si abia apoi se trec la pasii preliminari plecarii. Pacat, aveam pretentii.

Probabil acum unii se gandesc ca sunt un magar nesimtit si nerecunoscator, dar am incercat sa intreb dupa test cand sunt plecarile. Mi s-a spus ca nu se stie. Asa ca nu am vazut rostul sa mai intreb si detalii de genul cat dureaza voiajul si cat este salariul. Dar chiar si asa, ma asteptam sa mi se zica, ca nu-s o bucata de carne de trimis la pachet. In incercarea de a pastra o limita de decenta, nu am sa scriu numele firmei.

Nu ma abtin insa si voi comenta si despre domnisoara care suna si-mi spune pe un ton robotic sa ma duc la policlinica X de la nr. 16. Ii cer politicos sa repete, ca sa apuc sa notez. Domnisoara repeta. A doua zi dimineata cautam policlinici la nr. 16, pe un bulevard unde au case toti tiganii. Policlinica se afla la numarul 116. Articulati-va foarte atent limbile, domnisoarelor… pentru ca introduceti oamenii in situatii dificile, mai ales cand e ger si n-ai masina si mergi pe jos, ca doar esti cadet.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s