Home

Se adauga, se pliaza peste pereti si se indoaie la colturi, pandesc sa curga ca niste ploi de soapte, sunt ele – sfaturile lor bune. Sfaturile alea care-n teorie sunt perfecte dar in viata reala nu s-ar putea aplica niciodata. Replici subliminale, doar de dragul de a observa frumos daca-ti transpira ceafa sau daca te simti cu musca pe caciula.

Zile in care simti ca nu mai apuci seara, habar n-ai unde sa te imparti, intre o familie care cere prea mult, un job care oricum nu se mai vrea a fi cariera pe care o visai candva si atatea zeci de alti ochi curiosi. Zile ca astea adunate si inchegate in saptamani, in care singura glorie e atunci cand ai un pachet de tigari in buzunar. Una sau mai multe voci bune, unul sau mai multe sfaturi, atatea idei si atatea planuri, dar daca te uiti in stanga si apoi in dreapta iti dai seama ca n-ai decat doua maini.

Si simti ca se apropie ziua in care vei tine doliu pentru faptul ca te vei simti depasit de situatie. Ziua in care tu nu vei mai fi tu, vei fi o versiune mai incapabila a ta. Ti-e frica de ziua aia de mori, asa-i?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s