Home

Nu spun ca fiecare alegere pe care o facem ne afecteaza pe termen lung, dar sunt unele la care nu ne asteptam deloc si exact alea sunt cele care conteaza cel mai mult. Un pahar de vin, un cur si niste muzica, un examen picat prin neprezentare si 4 ani de tanjeala dupa un pumn de bani. Abia acum imi dau seama ca e naspa rau de tot cand nu-ti vezi de treaba ta si incerci sa faci mai multe lucruri de-o data. Abia acum stiu sigur ca atunci cand am un examen de luat nu trebuie sa bag ca spartu’ pana dimineata, ca mai e si maine o zi.

Nu e deloc o miscare buna sa-ti ratezi sansele incercand sa le ai pe toate de-o data si pe toate din prima. Fiecare ocazie trebuie valorificata pe rand, fiecare la timpul ei. Ca n-am rezolvat nimic acum daca fac atestate de liceu pentru pachete de tigari si nici daca lucrez pana la 11 noaptea ca sa-mi platesc facturile. Multi zic ca prostia ar trebui sa doara, eu spun ca prostia doare, doar ca doare cel mai tare – la stomac. Aprinzi o tigara si incepi sa tastezi, ca pana la urma asta stii sa faci si asta iti pune de mancare pe masa. Dar te deprima saracia, ah?

Reclame

5 gânduri despre „Ne deprima saracia, ah?

  1. Ba Punkere….sa stii tu de la mine…saracia e cel mai deprimant lucru. Pana si o pizda iti da eject din cauza ca esti sarac. Cu toate ca restul calitatilor tale le apreciaza. Cum mi-a zis mie pizda aia din America: „Marian, I don’t want to be shallow but everything is about money and education.”

  2. Sexxy depinde despre ce tip de „pizde”vorbesti. Nu toate iti dau papucii cand esti sarac. Poate doar cele pe interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s