Home

Cum pizda ma-tii iti dai tu cu parerea despre tot? You opinionated fuck! Pe tine nimic nu te depaseste, asa-i?

Esti unul dintre aia care ori scrie „fi-ti” intr-un moment de groasa sinceritate academica in timp ce scrumezi in pula goala in fata facebookului, ori lasi un comentariu pe un blog si mentionezi ceva despre tocurile femeilor in engleza, la care te referi a fi „heals”

Mai sogore! In primul rand e de mirat faptul ca ai atatea femei in lista ta de prieteni care sa-ti inghita toate cacaturile postate. In al doilea rand, daca ai avea oameni in jurul tau cu care sa poti discuta o idee sau un concept nu le-ai mai posta. Le-ai cam discuta.

Si te iei de un biet idiot care comenteaza impactul psihologic al basmului Harap Alb asupra copiilor romanilor si romanilor cand erau copii? Pai bai, tu in lumea ta acolo… la ce esti bun noua? In afara de saracul idiot care o comenteaza si el dupa cum crede de cuviinta, tu cu ce vii in plus? Doar ca nu esti de-acord cu o idee nu inseamna ca esti si bun la ceva. Trebuie sa spui si de ce.

In al doilea rand, pe partea de est a tarii se vorbeste despre un fizician care ar fi descoperit o metoda sa taie lumina. Cel putin teoretic, ea poate fi taiata precum cascavalul sau precum untul la temperatura camerei. Intelegi? Adica tot procesul ar fi fost ingreunat de o forta de frecare care variaza. Cam asta se studiaza intr-o facultate, nu se studiaza cum sa ajungi sa fii freelancer la teatru si sa n-ai ce fute dar sa-ti curga ineptiile pe facebook si pizdele sa te umple de likeuri.

Iar interpretarea Harap Albului… este „atat de clasa a XII-a” incat as inchide toata facultatea. Nu va mai drogati!

Asta-i o dedicatie speciala unora precum „Radu F. Constantinescu” sau altor hipsteri care se ling singuri in sfincter si o ard prin facultati de psihologie. Aveam otrava multa in minte intr-o seara si am simtit nevoia s-o descarc, dar n-am publicat asta decat 3-4 luni mai tarziu, cand deja ma durea-n preput despre „fenomenul” Radu F. Constantinescu.

Si ma bucur din suflet ca toate tristele din lista mea de prieteni nu-i mai dau Like & Share ca ma scotea din minti de invidie, va dati seama. Sper sa va futa Zoso!

Reclame

2 gânduri despre „Despre barbatii romanesti

  1. Raduăsta de zici de el e un bărbat trist. Cât şi unul scund. Aşa că a trebuit să „compenseze” prin ceva, şi-aşa a devenit izbitoare ştiinţa lui despre toate, ştiutul.
    Aşa a decis el să fie magic şi fermecător, divin.
    Glumesc; până acum o vreme habar n’aveam cine e, am căutat să (îl) aflu după ce nu mai ştiu cine a scris nu mai ştiu ce de el.
    Sincer, nu seduce, şi nici măcar literar, mie mi-a produs doar iritare, nu întreba de ce.

    Realist, nu ştiu dacă e un împlinit. Virtual,se pare că a declanşat deha o psihoză în rândul evelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s